Er du ny i forsamlingen? Eller tenker du å flytte til Bjørnstad, Grålum eller andre steder i Sarpsborg? Kanskje er du på jakt etter et kristent fellesskap eller kristen menighet i Sarpsborg? Du er hjertelig velkommen til oss. Kort fortalt: Vi er en kristen forsamling med mange aktiviteter, både på og utenfor huset. Les også: Hvem er vi?

Ingen dresskode, bare hyggelige mennesker.

Vi vet at det ofte kan være litt skummelt å komme til et nytt sted med ukjente mennesker og diverse "uskrevne regler". Mange spørsmål melder seg. Men bare ta det helt med ro. Vi vil gjøre det vi kan for at du skal føle deg velkommen. Hos oss er det ingen forventninger om hva du bør eller ikke bør gjøre under møtet. Bare vær deg selv, senk skuldrene og kjenn at Bjørnstad er et fint sted å være. - Og vi spanderer kaffen! 

Vi opplever Bjørnstad som et varmt og naturlig felleskap for hele familien, hvor man blir både sett og inkludert. Bjørnstad er et godt sted å være!
— Martha Christine

Vi ønsker å være et åpent og inkluderende felleskap. Vi er en forsamling bestående av mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Her kan du komme akkurat som du er. Bjørnstad Forsamling er et levende bedehus bestående av mennesker som brenner for nærmiljøet og for at stadig flere skal få bli kjent med Jesus. Hos oss finner du et rikt tilbud av møter og aktiviteter. Vi har blant annet møter, kor, barneklubb, KRIK og mange andre aktiviteter for mennesker i alle aldre. 

VIK38921.jpg

Hvis du ønsker å bli kjent med oss og forsamlingen vår vil vi oppfordre deg til å:

  • Besøke oss en søndag, for eksempel på Søndagstreff.
  • Bli igjen etter møtene og slå av en prat. 
  • Ta kontakt med noen av oss på huset. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg. Er det noe du lurer på? Ikke vær redd for å ta kontakt med oss.