Ditt engasjement kan være akkurat det vi trenger for at Bjørnstad Forsamling skal bli litt bedre, litt sterkere og litt større. Er du klar for en utfordring?

Er du medlem oppfordrer og utfordrer vi deg det til å ta del i arbeidet vårt. Bjørnstad Forsamling drives 100% på frivillig innsats, og vi må legge ned ganske mange arbeidstimer for å bevare og videreføre arbeidet vårt, år etter år. 

"Å engasjere seg". Det er et mye mer inspirerende uttrykk enn dugnad eller frivillig innsats. Vi oppfordrer deg nemlig til å finne noe som engasjerer deg. Vi tror at folk gjør den beste jobben når de får lov til å gjøre det de kan og det de vil. Det betyr nok ikke at man ikke må ta litt kjedelige jobber innimellom, men faktisk er det slik at Gud har skapt oss forskjellig, heldigvis. Det betyr at våre evner og interesser er forskjellige, og dette må vi bruke. Og visst er det sant, at vi alle er deler på Jesu kropp. Hvilken del vil du være?

Ønsker du å ta del i arbeidet vårt, så ta kontakt med oss! Du kan enten spørre noen som arbeider med aktiviteten du vil engasjere deg i, eller send oss en e-post